Aku Tengah Develop Software MLM. Cepat Jadi Yang Terpantas!

Aku dah dapatkan khidmat nasihat tentang software ni.

Sekarang aku tengah fikirkan cara untuk pastikan marketing plannya syariah compliance.

Kau tak perlu bawa sign up form bagai bila bertemu prospek, cukup dengan smartphone pengganti bicara ketika present.

Product is nothing. Yang penting duit kau tiap-tiap bulan masuk konsisten. Cukup sampai level Parameswara, aku rekomen kau cuba angkat Audi TT dulu. Time tu kau closing bawak TT je.

Tak lama dah nak launch ni. Aku cadangkan kau jadi frontline pertama bersama aku. Yelah, nanti dah tepu satu Malaysia ni kita tapau, nak kaya celah mana?

Comments